Menu
X
  • FREE SHIPPING ON ORDERS OVER €140
  • 3-4 DAYS DELIVERY
  • 30 DAY RETURN POLICY

Bloomingville

Bloomingville

Bloomingville is an expanding international company. The collections are Danish design with a focus on the Nordic trends. With Bloomingvilles collection you can decorate the nursery with pillows, blankets, toys, pictures, and more.

- All of which enables creativity and imagination.

 

8 Item(s)

per page

Set Descending Direction

8 Item(s)

per page

Set Descending Direction

Søde og fine kvalitetsting til børneværelset fra Bloomingville

Tilbehør til børneværelset fra Bloomingville er produceret i kvalitetsmaterialer med henblik på både at være funktionelt, praktisk og lækkert og stilfuldt at se på. Det danske design fra Bloomingville er inspireret af den nordiske stil og vil pynte og passe ind på ethvert børneværelse. Pep f.eks. børneværelset lidt op med en lækker pude, en sød kaninhylde, fine billeder, en flot flagranke, en sød hylde formet som en sky og meget mere i samme stil.

Til spisetid har Bloomingville det søde melamin-service som matcher bl.a. billederne i rammer. Her er også legetøj i form af søde trækkedyr på snor og gyngefår, eller hvad med en smart opbevaringsboks til ungernes legetøj?

Bloomingville har også babynests, så dit barn kan sove trygt og blødt, og den søde og sjove sengerand designet som en stribet krokodille kan også anvendes som ammepude eller støtte, når din baby begynder at vende sig om eller sidde selv.

Uanset hvad du vælger fra Bloomingville, er du altid sikret kvalitetsprodukter til børneværelset. Vi ved, at det kan være svært at vælge mellem alle de søde og fine ting til børneværelset og spisetid, men se det hele herover og giv dig bare god tid.

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x